+40744613024 [email protected]

Deparazitare caini si pisici la TigmaVet Suceava

parazit

Viermi intestinali si parazitii nu vor sa va omoare pisica sau cainele, dar ca orice parazit se folosesc de gazda pentru a manca si creste. Scopul nostru este sa prevenim acest lucru. Viermi intestinali sunt de la inceputul lumii si nu vor disparea prea repede, dar cu ajutorul medicinei modern si tratamente de deparazitare ii putem tine sub control. Tenile si viermi cilindrici (termini populari limbrici) sunt pe departe cei mai des intalniti viermi in caini si pisici. Acesti viermi intenstinali se lupta cu animalutul tau pentru hrana sau pot cauza anemii pentru ca se hranesc cu sange.

O blana aspra, diaree, malnutritie, blocaj intestinal si anemie sunt cele mai des intalnite simptome cauzate de  viermi intestinali. Ca si stapan de animale, vrem sa hranim animalele de companie – nu parazitii, de aceea trebuie sa deparazitam caini si pisicile. Nu asteptati pana sunteti sigur ca animalutul dumneavoastra de companie are viermi, pentru ca la acel moment, parazitii deja au cauzat daune.

Animalutul tau nu se simte bine?

Contactează-ne de urgenţă la tel: 0744613024

Deparazitarea pentru caini si pisici

Viermi intestinali sunt des intalniti in caini si pisicile tinere. In prima etapa de crestere caini si pisicile sunt cele mai vulnerabile si probabile sa contacteze viermi intestinali. De aceea este foarte important sa stiti cand se deparaziteaza caini si pisicile.

  • Deparaziatarea cainilor si pisicilor la varsta de 2,4,6 & 8 saptamani, dupa care se face din nou la varsta de 12 & 16 saptamani.
  • Urmatoarea data se face la varsta de 6 luni si 1 an.
  • Deparazitarea se face din nou cand animalul este adult.

Deparazitarea la caini si pisicile adulte

TigmaVet va recomandam standardul. Daca cainele sau pisica este un vanator inrait,  este foarte probabil sa necesite o deparazitare mai frecventa – trebuie sa evaluati riscurile pentru animalul dumneavoastra.

  • Deparazitare Generala: De doua ori pe an
  • Caini pun totul in gura si au nevoie de deparazitare de doua ori pe an pentru a elimina parazitii, procedati la fel si pentru pisicile care nu stau in casa.
  • Pisicile care stau strict in casa: O data pe an.
  • Pisicile care vaneaza: este necesar de cel putin 3 ori pe an.

Animale proaspat achizitionate.

Nu conteaza istoria sau varsta, plecati de la premiza ca au paraziti!

  • Deparazitati imediat si repatati procesul in 2 saptamani
  • Dupa care treceti la programul de adult mentionat mai sus.

TigmaVet

Date de contact

tel: 0744613024

 

three-circle_2

Petru Rares Nr 78 Suceava, Romania

Luni – Vineri

09.00-18.00

Sambata

09.00-13.00

Duminica

Inchis

tel: 0744613024