+40744613024 [email protected]

Bine ati venit la clinica veterinara TigmaVet

Medicul vostru veterinar in Suceava

Contactati-ne la +40744613024

Aveti o urgenta cu animalutul dumneavoastra? Sunati-ne de urgenta!

clinica-veterinara

Daca locuiti in Suceava sau in imprejurimi atunci aţi ales site-ul perfect. Dr. Tighineanu Marius este un medic veterinar licenţiat, tratând toate tipurile de animale de companie şi animale mari. Sanatatea si bunastarea animalutului dmv. este foarte important pentru noi si vom lua toate masurile ca animalul tau de companie sa primeasca servicii veterinare corecte.

Clinica veterinara TigmaVet functioneaza ca si spital de animale, de aceea vom lua de asemenea cazuri urgente precum si cazuri mai putin urgente, chirurgicale si probleme de igiena dentara. Dr. Marius Tighineanu este un doctor cu experienta in toate tipurile de afectiuni si tratamente.

Dincolo de grija pentru animale de companie, ne asiguram ca clinica noastra sa fie confortabila, prietenoasa si foarte calma pentru ca animalul tau sa se poata relaxa in sala de asteptare in timp ce asteapta vizita doctorului veterinar.

Servicii Veterinare pentru animalul tau de companie

Servicii Medicale pentru caini

Servicii Medicale pentru pisici

Servicii Medicale pentru animale

Ne-am dedicat timpul pentru a crea un numar mare de resurse care va ajuta sa imbunatati grija pentru animalele dumneavoastra de companie. Intrati pe blogul nostru si accesati articolele si videourile noastre. Aici. Srviciile veterinare sunt un proces continu de nutritie adecvata si de prevenire a problemelor. Daca aveti intrebari, sunati-ne la numarul de telefon +40744613024 sau trimiteti-ne un email si va vom contacta imediat. Va puteti abona si la newsletter care este special creat pentru stapani de animale din Suceava.

La Clinica Veterinara TigmaVet din Suceava va tratam animalutele de companie ca si membri iubiti ai familiei.

Animăluţul tău se simte rău? Sună-ne pentru urgenţe! +40 744 613 024

Animăluţul tău se simte rău? Sună-ne pentru urgenţe! +40 744 613 024